Lucka 17: Staffan Ernestam

”Flames of Life”

Om konstnären

Född den 25 februari 1963 i Jönköping Staffan Ernestam är en bildkonstnär, musikant, gitarrist, sångare, textförfattare och kompositör Spelar i bandet Sven-Ingvars sen några år tillbaka. . Läs mer här!

Om konstverket

Oavsett om jag målar abstrakt eller föreställande så finns en story klar innan jag börjar. Den storyn är bara min och var och en får bilda sig en egen uppfattning om vad bilden förmedlar för dem. Att bli ombedd att berätta vad man avser är därför inte helt okomplicerat. Och frågan är om det ens är intressant. Men för mig startar det alltid med storyn, orden och sen färgerna direkt på canvas. Min förhoppning är att målningen Flames of Life väcker känslor och eftertankar.

Utan att mötas
går livsvägar jämsides
de bär en längtan
stark och förgänglig
som stjärnbloss i natten
längtan efter broar
som binder oss ihop
som inte kan sudda ut.

Luckvärd

2017-12-17T17:17:10+00:00