Lucka 18: Cajsa Wiremalm

”Jaget”

Om konstnären

Född 1995, bor i Örebro och pluggar för tillfället. I min utbildning från grundskolan finns både bild & form och musik med. Har tidigare ställt ut mina tavlor i Örebro och Köping. Målar i min ateljé som ligger strax utanför Örebro. Läs mer här!

Om konstverket

Mitt verk står för hur vi idag ofta är låsta i oss själva, både medvetet och omedvetet. Både av oss själva och av andra. Hur vi alltid förväntas se ut på ett visst sätt, agera på ett visst sätt etc.

Mitt verk står för mångfald. Det står för lugn. Det står för integritet. Det står för längtan, längtan att hitta sitt inre lugn och sitt eget sanna jag. Det står för blomma ut. Det står för att bryta gallret som samhället sätter på oss alla.
Gallret samhället sätter på oss alla är till för att brytas!
Det står för att aldrig låta detta galler stoppa dig från att göra det du vill, vara den du är. Låt aldrig detta galler ge någon annan friheten till dig och din kropp.

Luckvärd

2017-12-18T17:13:02+00:00