Lucka 20: Michael Artz

”Låt inte din hörselnedsättning stoppa dig, men låt inte den definiera dig heller.”

Om konstnären

Michael Artz är konstnärsnamnet för Hampus Sjöberg född 1995, svensk allkonstnär och entreprenör från Dalarna. Läs mer här!

Om konstverket

Om du är hörselskadad låt inte den stoppa dig, älska din hörapparat men låt dem inte definiera dig utan låta dem omfamna dig och vara tacksam över denna gåva.

Jag ser mig själv inte som handikappad eller att min hörselskada ska vara en begränsning, jag är en konstnär och jag skapar min egna framtid, och jag ska slåss för mina drömmar och mål. Så om du vill bli en doktor, lärare, sångare eller något helt annat som du vill, gör det följ ditt hjärta min låt inte din hörselnedsättning stoppa dig, men låt inte den definiera dig heller.

Luckvärd

2017-12-20T17:01:06+00:00