Categories Blogg

Låt experterna sköta ditt flyttstäd för underbara resultat

Att flytta till en helt ny bostad kan vara utomordentligt spännande, men den allra tråkigaste delen är utan tvekan flyttstäd. Visst vill du lägga fokus på att förvandla din nya bostad till ett hem snarare än att städa varje skrymsle och vrå i ditt förra hus eller lägenhet. Som tur är behöver du inte göra jobbet själv! Om du bor i den näststörsta staden här i vårt avlånga land finns det flyttstäd Göteborg som kan se till så att huset eller lägenheten blir skinande ren inför flytten. Läs mer om hur det går till och vad som ingår nedan!

Vad du kan förvänta dig av flyttstäd

När du bokar flyttstäd kommer experter med lång erfarenhet inom branschen att förse dig med bland annat dammsugning, våttorkning och avtorkning av dörrkarmar, handtag, trösklar med mera. Även ut- och invändig fönsterputsning, rengöring av fönsterkarmar och ännu mer därtill ingår i priset. Med andra ord ger professionellt flyttstäd dig ett fantastiskt resultat utan att du behöver lyfta ett finger.

Flyttstädning Göteborg rättar sig efter Mäklarsamfundets riktlinjer, och därför kommer bostaden att klara mäklarens besiktning. Genom att överlåta städningen till proffsen är det här ett färre stressmoment som du behöver tänka på. Du vet med dig att bostaden blir ren utan att du behöver städa på egen hand. Flyttstäd kan givetvis ta ett tag, så det är betydligt smidigare att betala en billig slant och låta experterna göra allt åt dig.

Garanterat en utmärkt upplevelse

När du bokar flyttstäd hos Flyttstädning Göteborg får du garanterat en positiv upplevelse. De lämnar nämligen självfallet en garanti som både sträcker sig till säljaren och köparen. Kom dock ihåg att proffsen behöver kunna ha tillgång till både el och vatten för att utföra arbetet, så detta ska finnas tillgängligt i lägenheten eller huset. Vitvaror måste också dras fram om du vill att flyttstäd ska ske bakom dessa maskiner.

Beroende på hur stor bostaden är kan du få flyttstäd till så låga priser som 1 600 kronor. Om du har möjligheten att använda dig av RUT-avdraget blir det därtill ännu billigare än så. Allt som krävs för att boka flyttstäd är att du fyller i ett formulär, och sedan får du svar inom kort. Då garanterar du att allting verkligen går rätt till inför flytten!