Categories Blogg

Städfirma Malmö, Stockholm, Göteborg-Flyttstädning till bästa pris

Priser för flyttstädning i Göteborg , Stockholm , Malmö

Priser för flyttstädning i Göteborg , Stockholm och Malmö efterfrågas ofta av många människor. Grunden för våra priser beror på ett antal faktorer. Vi svarar gärna på alla frågor som våra kunder har. Det är många frågor vi får från våra kunder.

Priser för flyttstädning

Städavgiften bestäms först av antalet kvadratmeter. När du begär en offert anger du antalet kvadratmeter och den tillkommande ytan. Tillkommande yta är det antal kvadratmeter som inte ingår i boytan. Här ingår tvättstugor, källare och garage. Sedan finns det ytterligare ytor som inglasade balkonger. verandor, hus med innergårdar etc. Materialkostnaden ingår i priset, så uppskattningen är det belopp som kunden betalar. Kunden kan vara säker på att inget tillkommer på priset. Det tillkommer inga faktureringsavgifter eller andra extra kostnader.

Slutförd flyttstädning

När arbetet är slutfört skickas fakturan via e-post som en PDF-bilaga. Att skicka den på detta sätt minskar också påverkas på miljön.

Flyttstädning till fast pris

Flyttstädning till fast pris är oftast den vanligaste metoden för smutsiga föremål. De flesta människor har normalt smutsiga föremål. Vissa hem kan dock vara ovanligt smutsiga eller kanske inte kan städas normalt på grund av rökning inomhus eller sjukdom. I sådana fall får vi ofta frågan vad ett normalt smutsigt föremål är. Vår personal har tränat ögonen som känner igen detta så snart de anländer. I sådana fall kommer vi att informera dig om extra avgifter. Du accepterar sedan de nya avgifterna och jobbet är slutfört. Detta är ett problem. Men som sagt, det är mycket sällsynt och kunden glömmer ofta att nämna det i offerten.

Garanterad flyttstädning

Garanterad flyttstädning finns att tillgå. Garanterad flyttstädning innebär att städningen måste klara en inspektion som granskas av en angränsande hyresvärd eller boende. Det ställs stora krav på oss som städfirma, allt som ingår i en konventionell flyttstädning måste städas. Från golv till tak. Den garanti vi erbjuder är förlängd i sju dagar från städtillfället.

Vad ingår inte i flyttstäd?

Borttagning av kvarglömda föremål ingår inte i tjänsten. Borttagning av klistermärken, tejp och fläckar från tapeter ingår inte. Att torka papperstapet med vatten kommer att orsaka allvarliga skador och måste bytas ut. Dessutom kommer matstänk på tak och fettfläckar från felaktiga köksfläktar att leda till att målas om. Om vi ​​ser några skador vid ankomsten, t.ex. trasiga fönster eller spruckna eller trasiga föremål, kommer vi att rapportera detta. Syftet med detta är att undvika diskussioner om huruvida dessa fanns där innan vi anlände. Det är därför bra om du meddelar oss vad du vet om trasiga föremål när du gör din bokning. Tack för att du bokat hos oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd och glad.